Centre d'Odontologia General | Pròtesi dental
629
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-629,page-child,parent-pageid-437,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Pròtesi dental

Pròtesi dental

Les pròtesis permeten substituir les dents perdudes artificialment. Gràcies a elles s’aconsegueix recuperar les funcions: masticatòria, estètica i la fonadora. No restituir les dents absents pot comportar alteracions en l’oclusió o afavorir la pèrdua de suport ossi.

 

La millora dels materials ha fet que podem aconseguir una imitació quasi perfecta de la dent. A cada pacient es realitza un estudi i ens adaptem a les seves necessitats oferint la millor opció per a cada cas.

PRÒTESI REMOVIBLE

Aquest tipus de pròtesi està fet amb materials acrílics i resines. Existeixen dos tipus de pacients, aquells que han perdut tota la dentició i haurem de recórrer a pròtesis completes. I els que conserven alguna dent natural, en els quals es pot realitzar una pròtesi parcial.

 

En ambdós casos el mètode de confecció és similar i es diferencien perquè la pròtesi parcial té més suport gràcies a l’anclatge que aporten les dents que conserva el pacient.

PRÒTESI FIXA

Aquest tipus de pròtesi permet restaurar l’absència d’una o més dents. Podem diferenciar els ponts i les corones unitàries.

 

En ambdós casos que és fonamental que la dent que actua com a pilar sigui saludable. D’aquesta manera s’aconsegueix una solució molt estètica i còmode per al pacient.

 

Els avenços en materials ens ha permès fer pròtesis que reprodueixen perfectament l’anatomia i l’estètica de la dent natural. Actualment, els materials més utilitzats són la ceràmica i el zirconi que aconsegueix una major naturalitat de la pròtesi.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres