Centre d'Odontologia General | Periodòncia
680
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-680,page-child,parent-pageid-437,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Periodòncia

Periodòncia

La periodòncia és l’especialitat que s’encarrega del diagnòstic i tractament de les malalties que afecten els teixits de suport de la dent (geniva, lligament periodontal i os). Les anomalies més freqüents són la gingivitis i la periodontitis.

GINGIVITIS

  • Inflamació superficial de la geniva
  • Sagnat
  • Procés reversible

PERIODONTITIS

  • Inflamació de les genives amb pèrdua dels teixits de suport de la dent
  • Sagnat, retracció gingivals i mobilitat dental
  • Procés irreversible (crònic)

La presència de placa bacteriana s’associa a l’aparició de gingivitis. És per això que és molt important aconseguir uns bons hàbits d’higiene oral.

 

En molts casos, es produeix una evolució a malaltia periodontal a causa d’un canvi en la flora bacteriana de la boca. En equilibri, els bacteris juntament amb el nostre sistema immunitari actuen protegint-nos dels patògens. No obstant, hi ha molts factors que poden alterar aquest estat i afavorir la colonització de microorganismes perjudicials.

 

El nostre equip realitza el tractament integral d’aquesta patologia, aplicant el tractament habitual i es complementa amb teràpies més específiques com l’ús de probiòtics. D’aquesta forma s’aporten bacteris beneficiosos, s’enforteix el sistema immunològic i s’impedeix la proliferació de bacteris patògens.

 


“LA ENFERMETAT PERIODONTAL ÉS IRREVERSIBLE, PERÒ PODEM EVITAR LA SEVA EVOLUCIÓ REALITZANT UN MANTENIMENT PERIÒDIC”


 

Com a la dent, el suport de l'arbre comença a l'arrel.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres