Centre d'Odontologia General | Ortodòncia
1067
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1067,page-child,parent-pageid-437,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Ortodòncia

La ortodòncia és l’especialitat que s’encarrega del diagnòstic i correcció de les anomalies òssies i dentals amb la finalitat d’aconseguir millorar la funció i les normes estètiques que desitja el pacient.

ORTODÒNCIA INTERCEPTIVA 

Per a nens i nenes

És important durant la dentició temporal identificar les maloclusions i conèixer la seva causa.

L’objectiu de la interceptiva és aplicar les mesures terapèutiques mínimes adequades. Actuar tempranament permet reduir en moltes ocasions un tractament posterior més extens.

Normalment s’utilitzen aparells removibles o es treballa sobre poques dents. Aquestes mesures s’indiquen en alteracions dento-alveolars, sense grans alteracions esquelètiques aconseguint modificar el creixement.

ORTODÒNCIA FIXA

La ortodòncia fixa ens permet conseguir els resultats estètics i funcionals desitjats. A la nostra clínica oferim les tècniques més innovadores.

 

BRÀQUETS CERÀMICS

Corregeixen l’alineament dental de forma més estètica, ja que els bràquets que s’utilitzen es mimetitzen amb el color de la dent. Aquest avantatge fa que sigui un dels tractaments més demandats per les persones adultes.

ORTODÒNCIA INVISIBLE (INVISALIGN)

Es tracta d’un mètode d’ortodòncia invisible, sense bràquets que es basa en l’ús de fèrules transparents. Els aparells utilitzats són removibles, fets a mida per el pacient i es canvien amb una certa periodicitat. És un tractament molt còmode i estètic, d’aquesta manera transforma el seu somriure sense interferir en la seva vida cotidiana.