Centre d'Odontologia General | Odontopediatria
602
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-602,page-child,parent-pageid-437,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Odontopediatria

Odontopediatria

Els més petits han de visitar l’odontopediatra. Valorar la dentició en edats primerenques, ens permet detectar lesions de càries, alteracions en l’erupció o defectes en el desenvolupament ossi dels maxil·lars. A la infància és fonamental fer un seguiment per assegurar-nos que el procés de creixement és correcta. A més, en moltes ocasions es detecten mals hàbits que si no es corregeixen poden comportar problemes bucals, arribant a comprometre la parla del nen en moltes ocasions.

Les visites de control també són importants perquè ajuden al nen a familiaritzar-se amb nosaltres, així es redueix la por i intentem transmetre la importància de cuidar les dents des de ben petits.

SEDACIÓ CONSCIENT

Entre els més petits la por al dentista es habitual i això afecta al comportament. El nostre equip està format per tractar els nens mitjançant l’aplicació de tècniques de control de la conducta. En casos complexes per evitar que es generi un mal record i facilitar el treball segur de l’equip, podem treballar sota sedació. Amb aquesta tècnica s’aconsegueix reduir l’ansietat, tranquil·litzar i millorar el benestar durant les intervencions.

  • Quan visitar l'odontopediatra?:

    • Al erupcionar la primera dent
    • Cada 6 mesos

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres