Centre d'Odontologia General | Odontologia preventiva i conservadora
609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-609,page-child,parent-pageid-437,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Odontologia preventiva i conservadora

Odontologia preventiva i conservadora

L’objectiu d’aquesta branca de l’Odontologia és conservar una bona salut oral.

 

PREVENCIÓ

Prevenir és fonamental, per aquest motiu cal donar importància a la realització de controls de forma periòdica.


“Es recomana visitar l’odontòleg com a mínim un cop a l’any”


Aquestes revisions permeten la detecció precoç de lesions, aconseguint evitar el seu progrés. D’altra banda, es fomenta la prevenció, facilitant al pacient les instruccions necessàries per millorar el hàbits d’higiene oral.

 

OBTURACIÓ

Actualment, un dels principals problemes dentals és la càries. La seva detecció en fases inicials, ens permet eliminar el teixit lesionat mitjançant una tècnica senzilla i indolora. Posteriorment, es restitueix amb materials estètics de qualitat, deixant enrere les reconstruccions d’aspecte metàl·lic.

 

ENDODÒNCIA

En casos on el teixit afectat arriba al nervi, es realitza l’endodòncia (col·loquialment es coneix com “matar el nervi”). Aquest tractament permet preservar la funció i recuperar l’estètica de la dent al reconstruir-lo. La complexitat del procediment fa que comptem amb professionals especialitzats en aquest camp i l’última tecnologia.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres