Centre d'Odontologia General | Implantologia
613
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-613,page-child,parent-pageid-437,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Implantologia

Implantologia

La implantologia ens permet en la majoria dels casos restaurar les dents perdudes. És imprescindible dur a terme un estudi de cada cas, determinar amb precisió el tipus d’os del pacient i triar l’implant adecuat. El nostre equip té un programari de planificació digital que ajuda a treballar amb seguretat i fa més fàcil la comprensió del tractament per part del pacient.

 

Els implants són estructures de titani totalment biocompatibles que actuen exercint la funció de l’arrel de la dent. Seva aparició ha suposat un avenç molt important per al pacient i ha permès deixar enrere la pròtesis removibles.

 

La rehabilitació oral mitjançant implants ofereix nombroses millores en la qualitat de vida i genera un guany de seguretat en el pacient. No obstant, hem de fugir del tòpic: “els implants duren per sempre “, perquè la seva supervivència va lligada a una bona higiene oral i a la realització dels controls que recomanem.


“NO HI HA MILLOR IMPLANT QUE LA PROPIA DENT”


SEDACIÓ CONSCIENT

Som conscients del respecte i la por que genera sotmetre’s a una intervenció quirúrgica, per això gaudim dels mitjans per realitzar-la sota sedació conscient. El pacient d’aquesta manera és sotmès a la col·locació d’implants minimitzant el seu estat d’ansietat i molt més relaxat. Un cop finalitzat el procediment, la recuperació és ràpida.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres